Ρομαντικές δημιουργίες βγαλμένες από παραμύθι

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ρομαντικές δημιουργίες βγαλμένες από παραμύθι

Ένα στυλ για όσες ονειρεύονται ακόμα. Σύνολα βγαλμένα από σαιξπηρικό παραμύθι που θα σας ταξιδέψουν στο χρόνο.

Περίτεχνες δημιουργίες που μπορεί να είναι δύσκολο να φορεθούν, αλλά δεν παύουν, βλέποντάς τες να αφήνουν στα χείλη ένα αμυδρό χαμόγελο νοσταλγίας. Μπορείτε όμως να εντάξετε στο καθημερινό στυλ σας μερικά στοιχεία που θα κάνουν το look σας πιο ρομαντικό.

Styling tips:Φουλάρια από δαντέλα σε αποχρώσεις του μπεζ ή του ροζ μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μ’ ένα απλό μπλουζάκι σε ουδέτερο χρώμα. Ριγμένα μπροστά ή τυλιγμένα γύρο από το λαιμό σας δίνουν μια πινελιά ρομαντισμού. • Μπαλαρίνες ή μπαρέτες σε επίσης απαλές αποχρώσεις είναι βασικό στοιχείο για ένα ρομαντικό σύνολο. • Ζακέτες με λουλούδια ή κεντημένες είναι ότι πρέπει, ειδικά για τη φθινοπωρινή σεζόν. • Τα λεπτά πουκάμισα με τους γιακάδες που είναι πλέον στη μόδα, αποτελούν σήμα κατατεθέν για ένα ρομαντικό look. • Αξεσουάρ, όπως οι πέρλες ή τα μικροσκοπικά μενταγιόν επίσης είναι στοιχεία που θυμίζουν το look και πλέον μπορείτε να τα ταιριάξετε σχεδόν με όλα τα στυλ.

Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να φορτωθείτε με όλα τα παραπάνω. Ένα ή δύο απ’ αυτά αρκούν για να αποκτήσετε μία αίσθηση ρομαντισμού. [imagebrowser id=273]

More for you

 
 

Don't Miss