Πώς θα φορέσουμε το χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 09 Μαΐου 2017

Τρίτη 09 Μαΐου 2017

 Πώς θα φορέσουμε το χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας

Συνήθως λέμε ότι υπάρχουν ορισμένα χρώματα που ταιριάζουν στην καθεμία μας, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας μας αλλά και το χρώμα των μαλλιών μας.

Και ενώ αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα και μάλιστα δεν πρόκειται για το κλασικό μαύρο αλλά για  το κόκκινο. Η φλογερή αυτή απόχρωση που όπως έχει αποδείξει και επιστήμη είναι ό,τι πιο ελκυστικό στα μάτια του αντίθετου φύλου, μπορεί να αναβαθμίσει τα σύνολά μας και να δώσει μια νότα ζωντάνιας και σαγήνης στα looks μας, είτε σε μικρό βαθμό είτε σε μεγαλύτερο.

Αν το καλοσκεφτείτε, ενώ αρχικά μπορεί να θεωρείται κάπως τολμηρό για τα πρωινά μας σύνολα, αν φορεθεί σωστά και σε μία λογική δόση, είναι το κλειδί για να πάμε τα outfits μας σε άλλο επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Στη photo gallery μπορείτε να δείτε ορισμένες προτάσεις ως προς το πώς να το εντάξετε στα looks σας, είτε επιλέγοντας ρούχα σε αυτή την απόχρωση είτε βάζοντας πιο μικρές πινελιές από αυτό το χρώμα, που όμως είναι αρκετές για να χαρίσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss