Το ντεκολτέ που ταιριάζει στο μικρό στήθος

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Το ντεκολτέ που ταιριάζει στο μικρό στήθος

Όπως πολλές γυναίκες τις απασχολεί ποια ρούχα ταιριάζουν καλύτερα στο μεγάλο στήθος, υπάρχουν άλλες τόσες που ψάνουν τον τρόπο να αναδείξουν το πιο μικρό τους μέγεθος με chic και κομψό τρόπο.

Ο κάθε σωματότυπος έχει τα κομμάτια που του ταιριάζουν καλύτερα και σήμερα, κάνοντας focus στις πιο πετίτ ή αθλητικές σιλουέτες χωρίς πολλές καμπύλες, θα δούμε μία λαιμόκοψη που ταιριάζει αποκλειστικά σε αυτές, καθώς σε μεγαλύτερο στήθος θα έδειχνε κάπως άκομψη.

Τα tops και τα φορέματα με πολύ βαθύ ντεκολτέ είναι το design εκείνο που σε ένα πιο μικρό στήθος μπορεί να δείξει όμορφο, χωρίς να είναι προκλητικό ή επίφοβο για... ατυχήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα επιλέγουν πολλές κοπέλες με αυτόν τον σωματότυπο - αντίστοιχα, οι γυναίκες με περισσότερες καμπύλες έχουν άλλα κομμάτια που μπορούν να φορέσουν καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε αρκετά looks με ρούχα σε αυτό το στιλ καθώς και το πώς "στρώνουν" επάνω στο σώμα, ώστε να αρχίσετε να τα εντάσσετε και στα δικά σας σύνολα, εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γυναικών.

EXTRA TIP

Συνδυάστε τα με ένα ωραίο layering από κρεμαστά στον λαιμό, καθώς είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τα κάνετε να τραβήξουν την προσοχή και ταυτόχρονα να κάνετε την περιοχή του θώρακα να δείχνει λιγότερο εκτεθειμένη με αυτή τη λαιμόκοψη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss