Ένα συχνό λάθος όταν φοράμε φόρεμα ή φούστα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017

Ένα συχνό λάθος όταν φοράμε φόρεμα ή φούστα

Εννοείται ότι το καλοκαίρι, οι φούστες και τα φορέματα μοιάζουν μονόδρομος για εμφανίσεις που δεν θα μας ζεσταίνουν και παράλληλα θα μας κάνουν να δείχνουμε πιο θηλυκές και γοητευτικές. 

Ακόμα και το πιο ωραίο κομμάτι να έχουμε φορέσει όμως, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να καταστραφεί εντελώς αν κάνουμε τη λάθος επιλογή παπουτσιών. Και το καλοκαίρι ειδικά αυτό είναι αρκετά εύκολο, αφού υπάρχει ένα στιλ που κανονικά δεν φοριέται και τόσο πολύ έξω, είναι όμως τόσο άνετο που το επιλέγουμε συχνά. 

Ο λόγος φυσικά για τα flip flops. Οι κλασικές σαγιονάρες είναι πολύ εύκολο να ενταχθούν στα looks μας και εκτός σπιτιού, ακριβώς επειδή είναι τόσο άνετες. Δεν είναι όμως chic και για αυτό καλό θα ήταν να τις αποφεύγουμε, εκτός φυσικά αν προορισμός μας είναι η παραλία. 

Δείτε εδώ με ποια παπούτσια ταιριάζουν υπέροχα οι summer skirts μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε καθώς οι επιλογές που μπορούμε να κάνουμε ώστε να νιώθουμε το ίδιο ακριβώς άνετα όταν περπατάμε μέσα στην πόλη, είναι πολλές. Όπως θα δείτε στην παραπάνω gallery, τα φλατ παπούτσια που μπορούμε να συνδυάζουμε με τις φούστες και τα φορέματά μας είναι πολλά και διάφορα, επομένως οι σαγιονάρες ας μένουν εντός σπιτιού. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss