Ο λάθος συνδυασμός που τελικά δείχνει υπέροχος

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Ο λάθος συνδυασμός που τελικά δείχνει υπέροχος

Μπορεί όσο περνάνε οι σεζόν και όλο και πιο καινούρια trends έρχονται στην επιφάνεια να μαθαίνουμε πώς να πειραματιζόμαστε με το στιλ μας, υπάρχουν όμως και μερικές πιο πάγιες αντιλήψεις που ισχύουν από παλιά και μας περιορίζουν λίγο ενώ δεν θα έπρεπε.

Ένας βασικός τομέας που ισχύει αυτό κατά πολύ είναι τα χρώματα που φοράμε και το πώς επιλέγουμε να τα συνδυάζουμε. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ότι το μαύρο δεν ταιριάζει με το καφέ, για παράδειγμα, ή το κόκκινο με το ροζ; Ειδικά το δεύτερο είναι κρίμα να μην το δοκιμάζουμε, αφού είναι δύο αποχρώσεις που δένουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους και δίνουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι το επέλεξε πρόσφατα η Olivia Culpo, μία από τις πιο ανερχόμενες influencers στο κομμάτι της μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Θεωρώ λοιπόν πως, ειδικά τώρα που έχουμε καλοκαίρι, μπορείτε να ενδώσετε στον συγκεκριμένο συνδυασμό, ακόμη και όσες φοβάστε τα πολύ έντονα χρώματα, Καμιά φορά είναι ωραίο να βγαίνουμε από το στιλιστικό comfort zone μας και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss