Πώς φοράμε τα denim shorts μετά τις διακοπές;

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Πώς φοράμε τα denim shorts μετά τις διακοπές;

Τα τζιν σορτς είναι εκείνα τα κομμάτια που μπορεί να περάσουμε μέρα ολόκληρη φορώντας τα, αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό, πρακτικό και sexy ια την καλοκαιρινή περίοδο. Κάτι που δεν είναι ανάκη να παύει να υφίσταται με το που γυρνάμε στην πόλη, ειδικά όταν (θεωρητικά) έχουμε ακόμα καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός ότι αύριο μπαίνει ο Σεπτέμβριος, οι θερμοκρασίες μπορούν ακόμη να αντέξουν μία τέτοια στιλιστική επιλογή, αρκεί βέβαια να κάνουμε τους σωστούς συνδυασμούς. Οφείλουμε δηλαδή να φοράμε τα denim shorts μας με τέτοιο τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι περισσότερο urban, χωρίς να μοιάζουμε δηλαδή σα να ετοιμαζόμαστε να πάμε βόλτες στα σοκάκια του νησιού (που πολύ θα θέλαμε, αλλά...).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Στην photo gallery από πάνω μπορείτε να βρείτε αρκετά τέτοια παραδείγματα, με looks που αποδεικνύουν ότι τα denim shorts μπορούν να φορεθούν ακόμη και στο γραφείο (ανάλογα πάντα και το dress code της κάθε εταιρίας).

Τα denim shorts μας δείχνουν καλύτερα με αυτά τα παπούτσια

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Ακόμη, στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να θυμηθείτε με ποια παπούτσια ταιριάζουν και με ποια όχι τα denim shorts μας, ώστε αν τελικά τα επιλέξετε, το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο άρτιο και κομψό, ανάλογα με την ώρα και την περίσταση που θα τα φορέσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss