Τα essentials που θα δώσουν ένα wild twist στο look μας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Τα essentials που θα δώσουν ένα wild twist στο look μας

Αυτό το κείμενο θα έλεγα ότι είναι κάτι σαν ωδή σε ένα πολύ συγκεκριμένο pattern/print το οποίο όλες το θαυμάζουμε και όλες το ζηλεύουμε όταν το βλέπουμε, στην πράξη όμως πολλές φορές διστάζουμε να το εντάξουμε στα σύνολά μας καθώς το θεωρούμε τόσο επιβλητικό που δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. 

Το animal print ανήκει σε εκείνα τα στοιχεία της μόδας που μπορούν πολύ εύκολα να ξεπεράσουν την απλή γραμμή που χωρίζει την έννοια του chic από εκείνη της υπερβολής, αυτό όμως συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις που δεν προσέχουμε πώς θα το φορέσουμε. Ιδανικά για να δώσουν μια wild νότα στην εμφάνισή μας και να μας κάνουν να αποπνέουμε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, τα leopard pieces είναι ο πολύ απλός αλλά πολύ δυνατός μας σύμμαχος για να δημιουργήσουμε το πιο εντυπωσιακό εφέ μέσα από το στιλ μας. 

 

Η πιο ήπια επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, ειδικά αν δεν το έχουμε φορέσει ξανά, είναι ένα πανωφόρι σε αυτό το μοτίβο, είτε πρόκειται για ένα ωραίο μεσάτο παλτό είτε για ένα σακάκι ή jacket, για παράδειγμα αλλά και μια κομψή pencil skirt που θα τη συνδυάσουμε είτε με λευκό είτε με μαύρο πουκάμισο για να υπάρχει μια ισορροπία. 

Από την άλλη, αν είμαστε πιο επιφυλακτικές, μπορούμε και πάλι να το υιοθετήσουμε, επιλέγοντας μονόχρωμα κομμάτια που όμως φέρουν μια διακριτική λεπτομέρεια από animal print, η οποία αρκεί όμως για να τραβήξει τα βλέμματα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Γενικότερα, ο χρυσός κανόνας για να μη δείξει too much το συγκεκριμένο print, είναι να το επιλέγουμε σε μικρές δόσεις και πάντα συνδυασμένο με μονόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ,  

 

Όλα αυτά τα essentials μπορείτε να τα βρείτε στη σειρά Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City, τη συλλογή ρούχων που υπογράφει το supermodel Heidi Klum σε συνεργασία με τα Lidl, τα οποία θα μπορείτε να βρείτε και στα 219 καταστήματα της Lidl Hellas από τις 18 Σεπτεμβρίου. Και να είστε σίγουρες ότι θα γίνουν ο πιο δυνατός σας σύμμαχος για να ξεδιπλώσετε την πιο εκρηκτική σας πλευρά, όπως ακριβώς και το γνωστό supermodel.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss