Ο safe συνδυασμός για πιο μακριά πόδια

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017

Ο safe συνδυασμός για πιο μακριά πόδια

Σε ποια δεν αρέσει να έχει στη διάθεσή της διάφορα μικρά tips & tricks που θα τη βοηθήσουν να αναδείξει όσο καλύτερα γίνεται διάφορα σημεία της σιλουέτας της, ιδανικά με τον πιο κολακευτικό τρόπο;

Ειδικά όταν πρόκειται για λεπτομέρειες και συνδυασμούς που μπορούν να μας χαρίσουν μία πιο κομψή και λεπτεπίλεπτη σιλουέτα, νομίζω όλες είμαστε υπέρο του δέοντος θερμές προς αυτό.

Διαβάστε ακόμα:
5 trends που ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα

Ένα σημείο λοιπόν που προβληματίζει αρκετές γυναίκες στη χώρα μας είναι και το πώς μπορούν να δείχνουν λίγο πιο ψηλές και μάλιστα χωρίς απαραίτητα να φοράνε τακούνια. Λύσεις υπάρχουν πολλές, μία εκ των οποίων είναι και ένας συνδυασμός που μοιάζει πάντα safe για οπιαδήποτε περίσταση και δίνει την εντύπωση πιο ψηκών ποδιών. Μιλάω φυσικά για ένα high-waisted παντελόνι σε συνδυασμό με ένα πιο μακρύ jacket ή blazer από πάνω.

Διαβάστε ακόμα:
Ο τρόπος για να δείχνουμε πιο ψηλές με cropped παντελόνια

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Το ψηλόμεσο θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πολύ πιο μακριά ενώ το πανωφόρι θα καμουφλάρει τυχόν ατέλειες στα πλαϊνά σημεία του σώματος, εντείνοντας ακόμα πιο πολύ την εντύπωση πως τα πόδια σας είναι αρκετά πιο ψηλά.

Διαβάστε ακόμα:
Τα πανωφόρια που κολακεύουν ένα δύσκολο σημείο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss