Πώς μπορεί να δείξει chic το διχτυωτό καλσόν

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Πώς μπορεί να δείξει chic το διχτυωτό καλσόν

Μία τάση που κάποτε θεωρούσαμε αρκετά κιτς και συνυφασμένη αποκλειστικά με πιο βραδινά (και κάπως υπερβολικά) σύνολα, φέτος βλέπουμε ότι αν φορεθεί με τον σωστό τρόπο, μπορεί να αποτελέσει την πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σε κάθε ντύσιμό μας.

Ο λόγος για τα διχτυωτά καλσόν και καλτσάκια, τα οποία από πέρσι κιόλας βλέπουμε να έχουν επιστρέψει και πάλι για να διεκδικήσουν τη δική τους θέση στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Αποκλειστικά με total looks

Και όπου total, εννοώ τα ρούχα μας να τηρούν μια σχετική μονοχρωμία, αφού αν συνδυάσουμε και πολλά χρώματα και δίχτυ στο ίδιο σύνολο, το αποτέλεσμα θα είναι κάπως φανταχτερό - και όχι με την καλή έννοια.

Σε μικρές δόσεις

Η πιο εύκολη επιλογή που όμως μπορεί να δώσει μεγάλο αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα ζευγάρι διχτυωτά καλτσάκια και αφήστε τα να φανούν γυρνώντας τα ρεβέρ του παντελονιού σας. Ο συγκεκριμένος τρόπος σάς επιτρέπει να το φορέσετε τόσο με αθλητικά όσο και με ψηλοτάκουνα, αφού πρόκειται για μικρό detail έτσι κι αλλιώς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Προσοχή. Αυτό που σε κάθε περίπτωση προτείνω να αποφύγετε είναι να συνδυάσετε διχτυωτό καλσόν με φόρεμα ή φούστα σε κοντό μήκος και ψηλοτάκουνα, ειδικά το πρωί. Για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε ακόμα:
Φορέστε τα καλοκαιρινά σας παπούτσια με αυτό το κόλπο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss