Το λάθος που πρέπει να αποφεύγουμε όταν φοράμε μπότες

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

Το λάθος που πρέπει να αποφεύγουμε όταν φοράμε μπότες

Τον τελευταίο καιρό νομίζω έχουμε κάνει παραπάνω από εμφανές το πόσο μας αρέσουν οι over the knee μπότες, ένα στιλ παπουτσιού που είχαμε ξεχάσει τις τελευταίες σεζόν αλλά φέτος είναι πολύ μα πολύ μεγάλη τάση.

over the knee  6

Το ότι κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά αλλά μας ζεσταίνουν κιόλας σε περίπτωση που δεν φοράμε καλσόν ή κολάν  είναι δύο μόνο λόγοι για τους οποίους τις επιλέγουμε, αν θέλουμε όμως να δείχνουμε chic όταν τις φοράμε πρέπει να προσέχουμε και μια μικρή αλλά βασική λεπτομέρεια.

Αυτή δεν είναι άλλη από το να μην τις συνδυάζουμε με υπερβολικά κοντές φούστες ή φορέματα, μιας και το αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να μη δείχνει και τόσο κομψό, ειδικά αν το φόρεμα ή η φούστα μας έχει και στενή εφαρμογή πάνω στο σώμα. 

Το κόλπο για να φαίνεται σα να φοράτε over the knee μπότες

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Προτιμήστε να τις φοράτε με πιο loose κομμάτια από πάνω και αν θέλετε οπωσδήποτε να φορέσετε μίνι, προσπαθήστε να το συνδυάσετε με ένα πιο φαρδύ κομμάτι από πάνω, όπως ένα oversized πουλόβερ, ώστε το αποτέλεσμα να είναι λιγότερο προκλητικό και περισσότερο παιχνιδιάρικο και cozy.

Οι μπότες που κολακεύουν περισσότερο τα πόδια

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss