Υπάρχει τρόπος να δείχνουμε κομψές με kitten heels;

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Υπάρχει τρόπος να δείχνουμε κομψές με kitten heels;

Τα τακούνια τύπου kitten είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά trends των περασμένων δεκαετιών που επσιτρέφουν ανά τακτά χρονικά δαιστήματα στη μόδα και μάλιστα φέρνουν μαζί τους το πιο vintage και ρετρό αέρα. Φέτος τα βλέπουμε να διεκδικούν και πάλι μια θέση στο ανοιξιάτικο στιλ μας, συνεχίζοντας όμως να μας διχάζουν ως προς το αν μας αρέσουν ή όχι.

Τα kitten heels δεν τα συναντάμε μόνο σε γόβες αλλά και σε μπότες ή μποτάκια. Ο πιο μοντέρνος τρόπος για να τα φορέσουμε είναι με ένα cropped τζιν παντελόνι.

Σίγουρα πρόκειται για ένα αρκετά "καθωσπρέπει" είδος τακουνιού και αν ζούσαμε λίγες δεκαετίες πιο πίσω, θα παρέμενε ένα από τα πιο chic στιλ, προσωπικά όμως, αυτό το τακούνι που "είναι και δεν είναι", δεν θα πάψει ποτέ να μου προκαλεί κάπως ανάμεικτες σκέψεις.

Τα kitten heels δεν είναι απαραίτητο να τα συναντάμε πάντα σε γόβες αφού υπάρχουν και πολλές μπότες και μποτάκια με το συγκεκριμένο τακούνι - τα οποία δείχνουν ελάχιστα πιο ελκυστικά, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αν θέλετε τη γνώμη μου λοιπόν, ο πιο safe και μοντέρνος τρόπος για να φορέσετε ένα ζευγάρι γόβες ή mules με τέτοιο τακούνι, είναι σε συνδυασμό με ένα cropped τζιν παντελόνι. Προσωπικά δεν θα επέλεγα να τα φορέσω με φορέματα ή φούστες καθώς έτσι νομίζω ότι το αποτέλεσμα δε θα έδειχνει και τόσο κολακευτικό για τα πόδια, και πάλι όμως, αυτό εξαρτάται από το πόσο αρέσουν ή όχι στην καθεμιά μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss