Τα ανοιξιάτικα tops που κολακεύουν τα χέρια μας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Τα ανοιξιάτικα tops που κολακεύουν τα χέρια μας

Νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που, όποια και να είναι η σιλουέτα της, ένα μικρό άγχος όταν αρχίζουν να λιγοστεύουν τα ρούχα το έχει. Και δεν είναι απαραίτητο να μπούμε στο καλοκαίρι για να μας πιάσει αυτή η ανησυχία αφού και τώρα την άνοιξη, τα ρούχα μας γίνονται αναγκαστικά πιο ανάλαφρα και τις  μικρές ατέλειες που μπορεί να μας άγχωναν τον χειμώνα αλλά τις καμουφλάραμε, τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο να τις χειριστούμε.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και τα χέρια μας που όσο πλησιάζουν τα κοντομάνικα, τόσο μπορεί να μετανιώνουμε που δεν περάσαμε τον χειμώνα στο γυμναστήριο. Αλλά για αυτό υπάρχουν τα στιλιστικά tricks, έτσι δεν είναι;

Gallery: Τα γυρισμένα μανίκια δίνουν στιλ και κολακεύουν τα χέρια

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αν λοιπόν σας αγχώνουν τα «μπρατσάκια» σας και θέλετε να καθυστερήσετε λίγο ακόμη την εμφάνισή τους αλλά ταυτόχρονα σας ενοχλεί και η ζέστη που γίνεται όλο και πιο έντονη, τα tops και τα φορέματα με μανίκια σε στιλ ¾ είναι αυτό που ζητάτε. Ιδανικά για να καλύπτουν το σημείο των μπράτσων αλλά να αφήνουν ελεύθερο (και άρα να μη ζεσταίνουν) το υπόλοιπο χέρι, είναι η πιο πρακτική μεταβατική επιλογή που μπρορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο.

Προσοχή όμως! Τα μανίκια ¾ που θα επιλέξετε καλό είναι να είναι λίγο πιο loose και όχι πολύ εφαρμοστά στο χέρι, καθώς τότε θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα, θα τονίσετε δηλαδή αυτό που θέλετε να «καμουφλάρετε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss