Το μαγιό που βοηθάει στο μαύρισμα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Το μαγιό που βοηθάει στο μαύρισμα

Όποια γυναίκα πει ότι πρώτος στόχος στο μυαλό της όταν ξεκινάει το καλοκαίρι δεν είναι το πώς θα μαυρίσει εύκολα και γρήγορα, μάλλον θα πει ψέματα. Εντάξει, μετά από το πώς θα χάσουμε αυτά τα 2-3 κιλά που μας παιδεύουν.

Cut-outs. Τα μαγιό με κοψίματα είτε στο επάνω μέρος είτε στα πλαϊνά, είναι από τα πιο sexy αλλά ταυτόχρονα chic κομμάτια που μπορούμε να επιλέξουμε.

Επιστρέφοντας όμως στο κομμάτι μαγιό, νομίζω όλες ψάχνουμε το σχέδιο που θα μας επιτρέψει να πάρουμε λίγο χρωματάκι, ειδικά στα πρώτα μπάνια, χωρίς να κάνουμε αυτές τις αντιαισθητικές γραμμές.

Τα σχέδια στα μαγιό που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Καλύτερη επιλογή λοιπόν, ειδικά αν ανήκετε στις λίγο πιο πετίτ και δεν έχετε ιδιαίτερα μεγάλο στήθος, είναι ένα μπικίνι με το το επάνω μέρος να είναι σε στιλ bandeau, να θυμίζει δηλαδή strapless και να μην έχει ούτε κορδόνια ούτε τιράντες.

Αν όμως δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε υπάρχουν πάντα και πιο ενισχυμένες επιλογές που στηρίζουν καλύτερα το πιο μεγάλο στήθος και δένουν πίσω από τον λαιμό ώστε να μην έχετε διχρωμίες στο σημείο των ώμων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss