Πώς να φορέσετε το λευκό σας πουκάμισο

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πώς να φορέσετε το λευκό σας πουκάμισο

Ακολουθήστε μερικά έξυπνα tips για να φορέσετε με στυλ το κλασσικό λευκό πουκάμισο σας.

Έχω την αίσθηση ότι όλες έχετε ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο στη ντουλάπα σας, που το φοράτε συχνά για το office look σας ή κάποιες από εσάς δεν το φοράτε γιατί το θεωρείται ένα αρκετά κλασσικό κομμάτι. Σας έχω μερικές προτάσεις για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε το office look σας και για εσάς που θέλετε να αξιοποιήσετε το λευκό πουκάμισο σας κάνοντας το με στυλ και διαχρονικό. Επειδή το λευκό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα και το πουκάμισο ένα κλασσικό κομμάτι, μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς δημιουργώντας αντιθέσεις και διαφορετικό στυλ κάθε φορά.

Για τις casual εμφανίσεις σας, φορέστε το λευκό πουκάμισο με την αγαπημένη μάλλινη ζακέτα ή το leather jacket σας και το τζιν παντελόνι σας. Ένα μάλλινο σκουφάκι ή μία στυλάτη day bag θα μπορούσαν να απογειώσουν το outfit σας. Για εσάς που έχετε rock διαθέσεις, τρουκς, καρφιά και μεταλλικές λεπτομέρειες θα μεταμορφώσουν το outfit σας. Για το office look, ο ασπρόμαυρος συνδυασμός είναι ο πιο συχνός και classy δίνοντας μια chic διάθεση στο look σας. Τα αξεσουάρ και το χρώμα σ’αυτή την περίπτωση δίνουν ένταση και χαρακτήρα. Ένα collar κολιέ, μια κομψή καρφίτσα ή ένα χρωματιστό σακάκι θα απογείωναν το λευκό πουκάμισο με την μαύρη pencil φούστα σας. Μην ξεχνάτε πως τα αξεσουάρ έχουν τη στυλιστική δύναμη να απογειώσουν το λευκό πουκάμισο σας και να δώσουν το ύφος που θέλετε στο outfit σας.

Extra tip:

• Δοκιμάστε το ανδρόγυνο look με το λευκό πουκάμισο σας για να κάνετε πολύ κομψές και stylish εμφανίσεις. Brogues, γιλέκο και παντελόνια σε αντρική γραμμή το συνοδεύουν απόλυτα.

Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις: [imagebrowser id=586]

More for you

 
 

Don't Miss