Ένας άλλος τρόπος για να φορέσουμε αυτό το ρούχο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 08 Μαΐου 2017

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017

Ένας άλλος τρόπος για να φορέσουμε αυτό το ρούχο

Τώρα που περνάμε αυτή τη μεταβατική εποχή και είμαστε ανάμεσα στα τελευταία χειμερινά αλλά και τα εντελώς ανοιξιάτικα ρούχα, είναι καλό να μπορούμε να αξιοποιήσουμε ορισμένα κομμάτια με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Ένα κιμονό, για παράδειγμα, εκτός από μία υπέροχη επιλογή που ολοκληρώνει τα ανοιξιάτικα σύνολά μας, μπορεί να γίνει και από μόνο του ένα απόλυτα ανοιξιάτικο κομμάτι, αν επιχειρήσουμε να το φορέσουμε ως φόρεμα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε μια ζώνη στη μέση, μετατρέποντας το κιμονό σας σε ένα ανάλαφρο και πολύ ενδιαφέρον φόρεμα. Ρυθμίστε το ύψος της ζώνης ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να δώσετε - πιο ψηλά κοντά στο στήθος για αμπίρ γραμμή ή πιο χαμηλά στη μέση ώστε να μπορεί και να σουρώσει, τονίζοντας ακόμα περισσότερο το σημείο της λεκάνης.

Οι εσπαντρίγιες είναι το κλειδί για τα πιο άνετα spring looks

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
16 photos

Συνδυάστε το είτε με ένα ζευγάρι sneakers είτε με ένα ζευγάρι ωραίες εσπαντρίγιες, ώστε να κάνετε το συνολικό αποτέλεσμα ακόμα πιο άνετο και χαλαρό, ιδανικό για βόλτες, για δουλειές ή για ό,τι άλλο έχετε να κάνετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss