Το πρωινό ντύσιμο που γίνεται σε 5 λεπτά

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Το πρωινό ντύσιμο που γίνεται σε 5 λεπτά

Καμία μας δεν έχει όρεξη να ψάχνει με τις ώρες τι θα συνδυάσει με τι, ειδικά τα πρωινά που πρέπει να φύγουμε τρέχοντας για τη δουλειά ή για όποια άλλη υποχρέωση μπορεί να έχουμε. 

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που τα total looks έρχονται να μας σώσουν, αφού το να φοράμε κομμάτια στον ίδιο τόνο και απόχρωση είναι ίσως από τα πιο εύκολα κόλπα για να κάνουμε το ντύσιμό μας να δείχνει άρτιο και να φαίνεται προσεγμένο σα να περάσαμε ώρες μπροστά στη ντουλάπα - κι ας μην το έχουμε κάνει. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Ειδικά όταν πρόκειται και για το αγαπημένο μας υλικό, που δεν είναι άλλο από το denim, το όλο σύνολο γίνεται ακόμα πιο ωραίο, αφού η τακτική του denim on denim είναι κάτι σαν λύση πασπαρτού, ικανή να μας κάνει να δείχνουμε chic από το πρωί ως το βράδυ, όπως μπορείτε να δείτε και στην gallery πιο πάνω. 

Θυμηθείτε εδώ ποιο είναι το χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με κάθε τζιν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Ακόμα όμως κι αν δεν προτιμάτε τόσο μεγάλη δόση από τζιν στο στιλ σας, μπορείτε πάντα να στραφείτε σε πιο μονόχρωμα looks, είτε σε basic είτε σε πιο έντονες αποχρώσεις, οι οποίες θα σας χαρίσουν ένα εξίσου ωραίο total look καλύπτοντας την παραπάνω ανάγκη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss