Το πιο στιλάτο Sunday look σε δύο κινήσεις

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Το πιο στιλάτο Sunday look σε δύο κινήσεις

Υπάρχουν μέρες που θέλουμε να φορέσουμε ό,τι πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό, υπάρχουν και άλλες πιο χαλαρές που θέλουμε εξίσου ωραίο στιλ αλλά χωρίς καθόλου προσπάθεια.

Και επειδή οι Κυριακές ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, σας έχω δύο tips που όλες αγαπάμε, τα οποία αν τα ακολουθήσετε σήμερα θα τραβήξετε σίγουρα την προσοχή. Ειδικά αν τα συνδυάσετε και τα δύο στην ίδια εμφάνιση.

JEWELRY PARTY

Πολλά κοσμήματα φορεμένα μαζί, με λίγα λόγια, ένα στιλ που πάντα τραβάει την προσοχή ακόμα και αν το υπόλοιπο look σας είναι πολύ απλό - όπως και θα πρέπει να είναι, αν φορέσετε τόσα αξεσουάρ μαζί. Συνδυάστε τα αγαπημένα σας βραχιόλια μεταξύ τους ή κάντε ένα ωραίο layering με κρεμαστά στον λαιμό. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και θα τραβήξει την προσοχή.

 

ΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΗ

Ο πιο απλός τρόπος για να κάνετε τη σιλουέτα σας να δείχνει πολύ πιο θηλυκή και να δώσετε πολύ πιο ωραίο στιλ σε οποιοδήποτε ρούχο, από ένα απλό φόρεμα μέχρι μία μακριά πουκαμίσα ή ένα καφτάνι. Προσθέστε την κλασική ζώνη στη μέση ή κάντε το trick με το αγαπημένο σας φούλάρι ως ζώνη, για ακόμα πιο fashionable αέρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss