Αν έχετε μαυρίσει έστω και λίγο, φορέστε αυτό

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017

Αν έχετε μαυρίσει έστω και λίγο, φορέστε αυτό

Όσο περνάνε οι μέρες και οι διακοπές πλησιάζουν, τόσο ψάχνουμε να βρούμε ποια ρούχα θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το στιλ μας φέτος το καλοκαίρι.

Και επειδή ακόμα κι αν δεν έχουμε φύγει από την πόλη, ένα-δύο μπάνια είναι πολύ πιθανό να τα έχουμε κάνει, νομίζω υπάρχει μία πολύ ωραία επιλογή για τα σύνολά μας, τώρα που αρχίζουμε να παίρνουμε λίγο χρώμα.

Το ροζ χρώμα ξέρουμε όλες πόσο δυναμική και έντονη παρουσία είχε τον περασμένο χειμώνα, κάτι που συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν. Ειδικά σε αποχρώσεις λίγο πιο σκούρες και όχι τόσο girly, όπως το dusty pink, είναι η απόχρωση που ταιριάζει υπέροχα με την επιδερμίδα που έχει πάρει λίγο χρωματάκι – και ακόμα πιο υπέροχα όταν αποκτήσουμε και πιο έντονο καλοκαιρινό μαύρισμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

TIPS

Προσθέστε στο σύνολο κοσμήματα σε χρυσές αποχρώσεις – «δένουν» τέλεια με το συγκεκριμένο ροζ με το αποτέλεσμα να είναι όσο θηλυκό και καλοκαιρινό χρειάζεται.

Τολμήστε το και σε total look και ολοκληρώστε την εμφάνιση με αξεσουάρ από ψάθα. Ένα καπέλο ή μια τσάντα από αυτό το υλικό θα κάνουν ακόμα πιο έντονα τα summer vibes. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss