Η summer λεπτομέρεια που χαρίζει αμέτρητα likes

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017

Η summer λεπτομέρεια που χαρίζει αμέτρητα likes

Αν υπάρχει μία λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει οποιοδήποτε outfit να πάρει ζωντάνια και χρώμα στη στιγμή, αυτά θα ήταν τα μικρά, πολύχρωμα και χαριτωμένα pom pom!

Μία μόδα που ξεκίνησε κοσμώντας σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στιλ και έφτασε να στολίζει από τσάντες μέχρι shorts, φορέματα και tops.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα έχει πάρει το μάτι σας αφού πρόκειται για μια τάση που λάτρεψαν οι πιο διάσημες bloggers και η οποία γνωρίζει μεγάλη αγάπη στον κόσμο του Instagram, παρά τον εκκεντρικό της χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Επιλέξτε την πολύχρωμη εκδοχή τους αν βρίσκεστε σε διακοπές ή αν θέλετε να διατηρήσετε αυτό το ανάλαφρο mood και στην πόλη, διαφορετικά, φορέστε τα σε μονόχρωμο στιλ για πιο διακριτικό αλλά πάντα statement αποτέλεσμα.

Τα παπούτσια που θα σας χαρίσουν likes στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αν βέβαια θεωρείτε το συγκεκριμένο trend πολύ εξεζητημένο και διστάζετε να το φορέσετε, μπορείτε να θυμηθείτε στην παραπάνω gallery μερικά παπούτσια που  δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά και θα κάνουν το ίδιο μεγάλη θραύση στο street style σας αλλά και στα Instagram accounts σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss