Τα πιο cool τζιν μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017

Τα πιο cool τζιν μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας

Θυμάστε στα χρόνια του σχολείου πόσο πολύ αγαπούσαμε τα σκισμένα (κοινώς distressed) τζιν, με όλο τον κόσμο να μας κάνει πλάκα ότι κάπου σκίστηκε το παντελόνι μας; 

Αυτό το στιλ δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα, τι κι αν έχουν περάσει χρόνια από τότε που το πρωτοφορέσαμε. Μάλιστα, το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να το υιοθετήσουμε, μιας και ταιριάζει με την ανεμελιά και τον πιο χαλαρό χαρακτήρα αυτής της σεζόν.

Τα κλασικά ξέφτια δίνουν στα τζιν παντελόνια,  τις τζιν φούστες και τα denim jackets μας έναν πιο rock χαρακτήρα, χάρη σε αυτήν πολύ μικρή λεπτομέρεια που μπορείτε να δημιουργήσετε και μόνες σας!

Μπορείτε να καταφύγετε στην κλασική μέθοδο με το ξυράφι (με ιδιαίτερη προσοχή, εννοείται), επιμένοντας στα σημεία όπου θέλετε να δημιουργήσετε τα ξέφτια ή, πιο απλά, να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλίδι προκειμένου να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα στο τελείωμα των denim κομματιών που θα επιλέξετε. Όποια μέθοδο κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο stylish και θα θυμίζει κάτι από τα σύνολα που βλέπουμε στις πιο cool street style φωτογραφίες.

6 ιδέες για να φορέσουμε την πιο cool τάση στα τζιν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Και μιας και μιλάμε για τζιν, στην παραπάνω gallery μπορείτε να θυμηθείτε ακόμα ένα cool trend που βλέπουμε πολύ και φέτος αλλά και να βρείτε τρόπους ώστε να το φορέσετε σωστά και πολύ stylish. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss