Το χειμερινό κομμάτι που φοριέται και τώρα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Το χειμερινό κομμάτι που φοριέται και τώρα

Θα μπω στο θέμα χωρίς περιστροφές μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που όλες έχουμε και όλες αναπολούμε, ακόμα και το καλοκαίρι.

Ο λόγος για το τζιν πουκάμισο, το οποίο ναι μεν αυτή την εποχή φαντάζει ως αχρείαστο, μιας και μακρυμάνικο και καύσωνας δεν πάνε μαζί, είναι όμως πάντα μία καλή λύση για τα βράδια με μια ξαφνική δροσούλα στο νησί ή το βουν. Αλλά όχι μόνο εκεί.

Όπως σίγουρα θα έχετε δει σε Instagram και Pinterest, σχεδόν όλα εκείνα τα κορίτσια που καθόμαστε και χαζεύουμε με τις ώρες το feed τους, χρησιμοποιούν ένα τζιν πουκάμισο ή κάποια άλλο παρεμεφερές κομμάτι, το οποίο φοράνε επάνω από το μαγιό τους και ποζάρουν με την πιο χαλαρή διάθεση.

Το συγκεκριμένο τρικ δεν έχει κάποιον άλλο σκοπό πέρα από τον καθαρά αισθητικό, αφού δίνει στο beach look μας έναν effortless χαρακτήρα και ισορροπεί ανάμεσα στο look παραλίας με μία δόση από street style. Ό,τι καλύτερο για τις φωτογραφίες στα social media δηλαδή - αφού όλες προσπαθούμε με τις ώρες να βγάλουμε την τέλεια photo, τουλάχιστον ας γνωρίζουμε και μερικά μυστικά.

Διαβάστε ακόμα:
31 fashion tips για να δοκιμάσετε τον Αύγουστο

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

Don't Miss