Ο μαγικός συνδυασμός για πιο ψηλή και αδύνατη σιλουέτα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017

Ο μαγικός συνδυασμός για πιο ψηλή και αδύνατη σιλουέτα

Υπάρχουν ορισμένα items της ντουλάπας μας τα οποία, φορεμένα μεμονωμένα χαρίζουν ιδιαίτερο στιλ και λειτουργούν ως tricks για να δημιουργήσουμε την εντύπωση μιας πιο αρμονικής σιλουέτας. Φανταστείτε λοιπόν όταν φοράμε δύο τέτοια μαζί. 

Ξεκινώντας από το βασικό κομμάτι αυτού του fashion combo, το οποίο είναι το ριγέ φόρεμα, έχουμε πει αρκετές φορές πόσο στιλ μπορεί να χαρίσει αλλά και πώς μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε ψηλότερες, με μια προϋπόθεση όμως: να επιλέξουμε κάθετες ρίγες, όπως βλέπετε στην εικόνα δεξιά. 

Το δεύτερο στοιχείο, το οποίο επίσης μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν τον σκοπό, είναι τα παπούτσια σε nude αποχρώσεις. Έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο Jenny ότι ένα ζευγάρι πέδιλα, γόβες ή σανδάλια σε αυτόν τον τόνο είναι η πιο εύκολη λύση για να κάνουμε τα πόδια μας να δείχνουν πιο μακριά, αφού ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματος και δεν κόβουν οπτικά το πόδι μας.

Τα παπούτσια που κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Δοκιμάστε σήμερα να φορέσετε αυτά τα δύο μαζί και θα δείτε πόσο πιο γοητευτική θα δείχνετε και, το βασικό, θα αισθάνεστε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss