Τι θα φορέσουμε σήμερα που βρέχει

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τι θα φορέσουμε σήμερα που βρέχει

Πριν λίγο καιρό, όταν εν μέσω καλοκαιριού είχαμε να αντιμετωπίσουμε ξαφνικές καταιγίδες, κάναμε λόγο για εξαιρέσεις και μεμονωμένα περιστατικά. Πλέον όμως βαδίζουμε κανονικά προς το φθινόπωρο, αφού ο Σεπτέμβρης είναι μια ανάσα μακριά. 

Επειδή όμως ακόμα είμαστε σε summer mood οι περισσότερες, είναι λογικό να μην έχουμε κατεβάσει τα φθινοπωρινά και να μην είμαστε ακριβώς έτοιμες για βροχές και καιταιγίδες, σαν αυτές που λένε ότι μπορεί να έχουμε σήμερα. Μην αγχώνεστε όμως, γιατί τα 3 πράγματα που πρέπει να φροντίσουμε δεν έχουν να κάνουν με φθινοπωρινά ρούχα αλλά με το σωστό styling, απλά.

ΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ. Οτιδήποτε μακρύ είναι ένα "no-no" για τις μέρες που περιμένουμε να βρέξει. Τα μάξι φορέματα δηλαδή και οι πολύ μακριές παντελόνες καλύτερα να μείνουν σπίτι σήμερα, καθώς σε καμία μας δεν αρέσει να σέρνονται τα ρούχα της μέσα στο νερό και τη λάσπη.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. Στην ίδια ακριβώς λογική, εάν επιλέξουμε παντελόνι, μία αρκετά καλή επιλογή είναι τα αγαπημένα μας cropped pants. Ειδικά αν πρόκειται για τζιν, ακόμα κι αν δε διαθέτει cropped τελείωμα, γυρίζουμε απλώς τα ρεβέρ και είμαστε έτοιμες!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. Σύμφωνες, ο καιρός ακόμη είναι καλοκαιρινός στην Ελλάδα, επομένως μπορούμε ακόμα να φοράμε τα αγαπημένα μας πέδιλα και σανδάλια. Όταν όμως ξέρουμε ότι υπάρχει πιθανότητα βροχής, καλύτερα να επιλέγουμε πιο κλειστά σχέιδα (όχι μποτάκια, μην ανησυχείτε). Ένα ζευγάρι μοκασίνια ή παπούτσια σε στιλ Oxford, θα κάνουν μια χαρά δουλειά και θα προστατεύσουν, όσο γίνεται, τα πόδια μας.

Δείτε ακόμα: Οι μπότες που θα φοράνε όλες το Φθινόπωρο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss