Πώς φοράνε το πουκάμισο στη Νέα Υόρκη;

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς φοράνε το πουκάμισο στη Νέα Υόρκη;

Την τάση του να δένουμε έναν κόμπο στο τελείωμα του πουκαμίσου ή του top μας τη βλέπουμε σχεδόν κάθε καλοκαίρι, αφού και αυτό το trend και τα tie-front ρούχα είναι ένα ωραίο twist για τις εμφανίσεις μας και μας χαρίζει ένα ανέμελο στιλ. Και τώρα βλέπουμε ότι συνεχίζουν να το επιλέγουν τα κορίτσια του street style, όπως στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα. 

Βλέποντάς το βέβαια ενδεχομένως να θεωρείτε ότι το να φορέσετε το πουκάμισό σας με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ καλοκαιρινό και θα δείχνει αταίριαστο ή απλά να μη σας αρέσει γιατί σας φαίνεται κάπως extreme. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να φορέσετε ένα απλό μαύρο top από μέσα και στη συνέχεια να βάλετε από πάνω το πουκάμισο και να δέσετε κόμπο στο τελείωμα. Έτσι θα έχετε δημιουργήσει και ένα πολύ ωραίο layering.

Gallery: Περισσότερα looks με πουκάμισα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία από τους δρόμους της Νέας Υόρκης βλέπουμε ότι αυτό το trick με το πουκάμισο έχει συνδυαστεί με μία άλλη μεγάλη τάση που είπαμε ότι θα βλέπουμε παντού φέτος, η οποία δεν είναι άλλη από τις μπότες σε κόκκινο χρώμα

Διαβάστε ακόμα:

Οι κόκκινες μπότες θα είναι το must-have του χειμώνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss