Το tip για ντεκολτέ που θα τραβήξει την προσοχή

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Το tip για ντεκολτέ που θα τραβήξει την προσοχή

Δευτέρα σήμερα και, πάω στοίχημα ότι οι περισσότερες θα φύγουμε όπως όπως για τη δουλειά, αφού κάθε φορά θέλουμε λίγο χρόνο να συνηθίσουμε μετά το Σαββατοκύριακο - εκτός κι αν έχετε συμβουλευτεί τα tips μου για να ετοιμάζεστε πιο γρήγορα το πρωί.

Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν, διαλέγουμε λύσεις που δεν θέλουν καθόλου χρόνο αλλά μας δίνουν πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Όπως για παράδειγμα τα tops και φορέματα με λίγο πιο έντονο ντεκολτέ σε στιλ V-neck, τα οποία είναι μεγάλο trend και ενδεχομένως να τα έχουμε στη ντουλάπα μας από το καλοκαίρι και να μην τα έχουμε μαζέψει ακόμα.

Πριν λοιπόν τα βάλετε στη ντουλάπα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αξιοποιήστε τα και φορέστε τα με τρόπο που δεν θα δείχνει προκλητικός για το γραφείο αλλά θα αποπνέει class. Και ο τρόπος για να το πετύχετε είναι να το συνδυάσετε με ένα ή και περισσότερα κολιέ, ώστε να καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό το σημείο του θώρακα.

Το ντεκολτέ που ταιριάζει στο μικρό στήθος

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στο jenny.gr, όσες γυναίκες ανήκουν στις πιο πετίτ σιλουέτες, έχουν το αβαντάζ ότι μπορούν να φορέσουν αυτό το συγκεκριμένο τύπο ντεκολτέ το οποίο επάνω τους δείχνει πολύ chic και αναδεικνύει όμορφα το συγκεκριμένο σημείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss