Ένα Sunday look για πολλά likes

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ένα Sunday look για πολλά likes

Τα Σαββατοκύριακα και κυρίως οι Κυριακές, είναι από τις μέρες εκείνες που ναι μεν θέλουμε να διαλέξουμε το πιο χαλαρό και εύκολο ντύσιμο, μας νοιάζει όμως να το κάνουμε να φαίνεται και κάπως πιο εντυπωσιακό, να δώσουμε δηλαδή το κάτι έξτρα που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε, ακόμα κι αν έχουμε συνδυάσει τα πιο basic ρούχα μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα:
Το εύκολο ντύσιμο για τον Κυριακάτικο καφέ

Δημιουργήστε συνδυασμούς και layering με τα κοσμήματά σας και τραβήξτε όλα τα βλέμματα.

Πολλά βραχιόλια φορεμένα μαζί, δαχτυλίδια που θα τραβήξουν το βλέμμα ή ένα layering από λεπτά κολιέ στον λαιμό, όλα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους stylish ύφος και να βάλουν μια glam νότα ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο σήμερα (ή και κάθε μέρα, για να είμαστε ακριβείς).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Αν πάλι αισθάνεστε λίγο πιο extra και επιθυμείτε ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα, προτείνω να βάλετε στο παιχνίδι του στιλ ακόμη ένα fashion piece που μπορεί να πάει το ντύσιμό σας από το απλό στο εντυπωσιακό.

Και μιλάω για ένα αρκετά αγαπημένο και πολυχρηστικό item, το οποίο δεν είναι άλλο από το φουλάρι. Δοκιμάστε να το φορέσετε ως ένα εναλλακτικό choker και μη διστάσετε να το συνδυάσετε μαζί με ένα κολιέ στον λαιμό, για ένα look που θα μοιάζει σα να βγήκε από το Pinterest.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Ό,τι κι αν δοκιμάσετε να φορέσετε από τα παραπάνω, σας εύχομαι μία όμορφη Κυριακή!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss