Δύο μεγάλα trends που μπορούμε να φορέσουμε μαζί

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Δύο μεγάλα trends που μπορούμε να φορέσουμε μαζί

Σε γενικές περιπτώσεις στο κομμάτι του στιλ, ισχύει ο κανόνας που επιβάλλει ότι less is more. Αυτό βέβαια μπορούμε να το επεκτείνουμε λίγο. συνδυάζοντας περισσότερα statement στοιχεία σε ένα look, αρκεί να υπάρχει ισορροπία.

Κάτι που μπορούμε εύκολα να κάνουμε και σήμερα, με τη βοήθεια των αγαπημένων μας αξεσουάρ. Το πρώτο δεν είναι άλλο από τα γυαλιά με λευκό σκελετό, ένα trend που είδαμε πολύ φέτος το καλοκαίρι και που εξακολουθεί να φοριέται και το φθινόπωρο, δίνοντας ένα stylish twist στις autumnal εμφανίσεις μας.

Στη Νέα Υόρκη δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτό το αξεσουάρ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως τα γυαλιά ηλίου, ακόμη και το πιο κλασικό σχέδιο και όχι κάτι τόσο εκκεντρικό, θεωρούνται τα πιο must essentials - θυμηθείτε πόσες εκδοχές είδαμε στο street style της Νέας Υόρκης.

Τα 5 στιλ στα γυαλιά ηλίου που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Το δεύτερο θα μπορούσε να είναι ένα μικρό item σε κόκκινο χρώμα, είτε μία τσάντα, είτε ένα ζευγάρι παπούτσια ή μια ζώνη - που χαρίζει και άλλη όψη στα ρούχα μας, οπότε ακόμα καλύτερα. Και αν μπορείτε να φορέσετε μία σε κόκκινη απόχρωση, το αποτέλεσμα θα απογειωθεί ακόμα περισσότερο.

Υπάρχει λόγος που αυτά τα παπούτσια είναι must-have

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Όπως λέμε συνεχώς άλλωστε τον τελευταίο καιρό, το κόκκινο χρώμα είναι τόσο must φέτος που το βλέπουμε από παπούτσια και αξεσουάρ μέχρι και total looks που τελικά δείχνουν πιο φορέσιμα και αρμονικά κι ας μην το πιστεύουμε πριν το δούμε στην πράξη. Γενικά μιλώντας όμως, το νόημα του σημερινού tip είναι να μη φοβάστε να συνδυάσετε δύο έντονα κομμάτια μεταξύ τους. Αρκεί να είναι σε τέτοια δόση που δεν θα χαλάει το τελικό αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss