Δεν υπάρχει fashion lover που δεν έχει κάνει αυτό το κόλπο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Δεν υπάρχει fashion lover που δεν έχει κάνει αυτό το κόλπο

Το layering στα ρούχα είναι ίσως το πιο βασικό συνώνυμο του φθινοπωρινού ντυσίματος, ειδικά όταν έχουμε όλα αυτά τα tricks στη διάθεσή μας προκειμένου να αναβαθμίσουμε τα autumn looks μας αλλά και να αξιοποιήσουμε κομμάτια συνδυάζοντάς τα μεταξύ τους.

Τα slip dresses είναι ένα αρκετά καλό παράδειγμα και μάλιστα είναι αυτό που σας προτείνω να φορέσετε σήμερα, σε συνδυασμό με ένα top ή πουκάμισο από μέσα, ανάλογα με τις υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα και το ντύσιμο που πρέπει να συνθέσετε. Αυτό άλλωστε είναι ίσως το layering trick που βλέπουμε πραγματικά παντού τις τελευταίες σεζόν και δεν υπάρχει σχεδόν καμία fashionista που να μην το έχει δοκιμάσει.

Βασικό κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας, λόγω του απλού αλλά εντυπωσιακού του design - ανάλογα με το χρώμα και το υλικό που θα επιλέξετε κιόλας, το συγκεκριμένο φόρεμα υπάρχουν πολλοί λόγοι που το θέλουμε στη γκαρνταρόμπα μας

Διαβάστε ακόμα:

5 λόγοι που αξίζει να έχουμε ένα slip dress στη ντουλάπα μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

'Ενα slip dress άλλωστε είναι κομμάτι παντός καιρού πλέον και μπορεί να φορεθεί κάθε εποχή με το κατάλληλο styling, με πρώτο και καλύτερο τον τρόπο που σας πρότεινα λίγο πιο πάνω για σήμερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss