Φοράμε το σακάκι μας με προσοχή σε μια λεπτομέρεια

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Φοράμε το σακάκι μας με προσοχή σε μια λεπτομέρεια

Όλες ξέρουμε πόσο πιο σοφιστικέ μπορεί να δείξει ένα look με το που προσθέσουμε ένα σακάκι, αφού είναι το κομμάτι που απτοελεί τον ορισμό του smart dressing με οτιδήποτε κι αν το συνδυάσουμε - φούστες, φορέματα ή παντελόνια. 

Ειδικά εάν αποφασίσουμε να το φορέσουμε με το πρώτο παράδειγμα, δηλαδή με μία φούστα, κάτι το οποίο συνήθως κάνουμε όταν πρόκειται για σύνολο γραφείου, υπάρχει μια μικρή παγίδα που θα πρέπει να αποφύγουμε. 

Καλό είναι να φροντίζουμε πάντα η φούστα μας να είναι σε λίγο πιο μακρύ μήκος από το σακάκι μας, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι και ιδιαίτερα κομψό μιας και από το πλάι ή από πίσω θα φαίνεται σα να μη φοράμε κάτι άλλο μέσα από το blazer μας.

Αυτό σημαίνει ότι ή θα πρέπει να επιλέγουμε φούστες σε μίντι μήκος είτε το σακάκι μας να είναι λίγο πιο κοντό και όχι τόσο oversized που να υπερκαλύπτει τη φούστα ή το φόρεμα που θα βάλουμε από μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Σε κάθε άλλη περίπτωση, στη photo gallery μπορείτε να δείτε πολλές ιδέες για σύνολα με σακάκι και παντελόνια, κάτι που ξεφεύγει από αυτό που συζητήσαμε πιο πάνω αλλά παραμένει μια άψογη στιλιστική επιλογή είτε για το γραφείο είτε για τη βόλτα. 

Gallery: Τα πανωφόρια που κολακεύουν ένα δύσκολο σημείο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss