Ο κανόνας για διακριτικά sexy εμφανίσεις

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ο κανόνας για διακριτικά sexy εμφανίσεις

Υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει να έχει έστω και μια μικρή δόση sex appeal στις καθημερινές της εμφανίσεις; Νομίζω πως όχι, απλά το ζητούμενο είναι να προσέχουμε ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό και να μην ξεφεύγει.

​Πιο πλούσιο ντεκολτέ με αυτό το μικρό κόλπο 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Όπως σε κάθε τομέα λοιπόν, το μυστικό για διακριτικά sexy εμφανίσεις δεν είναι άλλο από τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στα κομμάτια που επιλέγουμε να φορέσουμε. Αυτό σημαίνει  πως, ειδικά για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέγουμε πιο formal ντύσιμο το οποίο όμως θα διανθίζουμε με τουλάχιστον ένα κομμάτι με ελάχιστα πιο θηλυκό χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα φορέσουμε lingerie pieces χωρίς να δείχνουν too much

Για παράδειγμα, ένα tuxedo για τη δουλειά μπορεί να πάρει αυτόματα πιο γοητευτικό ύφος αν φορέσουμε από μέσα ένα top σε lingerie στιλ.

Το ντεκολτέ που ταιριάζει στο μικρό στήθος

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αυτό μάλιστα μπορούμε να το απογειώσουμε, προσθέτοντας και ένα ωραίο κόσμημα στον λαιμό – τα tops με έντονο V-neck σε συνδυασμό με layering κοσμημάτων, σας έχω ξαναπεί πως είναι ό,τι πιο κολακευτικό για μία γυναίκα πιο πετίτ, με μικρότερο στήθος, το οποίο έτσι αναδεικνύεται με τον πιο ωραίο τρόπο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss