Το Sunday look θέλει 3 βασικά κομμάτια

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Το Sunday look θέλει 3 βασικά κομμάτια

Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά τις Κυριακές, ιδίως όταν ο σκοπός μας είναι πρώτα η χαλάρωση - χωρίς όμως να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα το στιλ!

Γνωρίζοντας ποια είναι τα πιο άνετα κομμάτια που μπορούμε να συνδυάσουμε για να έχουμε ένα πρακτικό και παράλληλα comfy σύνολο, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στη ντουλάπα μας και να αξιοποιήσουμε τα τρία κομμάτια που θα δείτε παρακάτω, τα οποία ακόμα και στην καθημερινότητα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες - φανταστείτε το Σαββατοκύριακο!

Μία cozy πλεκτή/μάλλινη ζακέτα, η οποία θα κάνει το στιλ μας πολύ χουχουλιάρικο, θα μας ζεστάνει και παράλληλα, δεν θα εμποδίζει τις κινήσεις μας.

Το πιο sexy κομμάτι για να φορέσετε με τη ζακέτα σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Ένα τζιν παντελόνι, όποιο στιλ βολεύει καλύτερα την καθεμία, είτε είναι ένα skinny εφαρμοστό είτε κάτι πιο loose όπως ένα τζιν σε boyfriend γραμμή.

Και φυσικά, τις Κυριακές που οι βόλτες είναι μέσα στο πρόγραμμα, θέλουμε τα παπούτσια μας να είναι εξίσου άνετα και πρακτικά, επομένως ένα ζευγάρι block heels είναι ίσως το πλέον κατάλληλο για να μην κουραστούμε και να δείχνουμε και κομψές.

Τα παπούτσια για το πιο άνετο Sunday look

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

Παρόλα αυτά, αν σήμερα επιλέξετε να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε, θυμηθείτε παρακάτω όλα τα essentials για μία relaxed Κυριακή με cocooning!

Τα essentials για το Κυριακάτικο cocooning

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss