Δύο stylish κόλπα για το Κυριακάτικο ντύσιμο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Δύο stylish κόλπα για το Κυριακάτικο ντύσιμο

Μπορεί να κάνει κρύο, μπορεί να βρέχει, όμως το στιλ μας και το εντυπωσιακό ντύσιμο δεν θέλουμε να τα απαρνηθούμε ούτε στιγμή, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε γιορτινό mood.

Σήμερα δε που είναι και Κυριακή, αξίζει να δώσουμε το κάτι παραπάνω στο look μας, όχι φορώντας κάτι ιδιαίτερο ή εκκεντρικό αλλά μέσα από δύο μικρές κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν ολη την εμφάνισή μας.

Η πρώτη είναι η πιο απλή και έχει να κάνει με ένα αξεσουάρ που όλες φοράμε σχεδόν καθημερινά, δηλαδή είτε ένα βραχιόλι είτε το ρολόι μας. Σήμερα σας προτείνω να ακολουθήσετε το αγαπημένο μου tip και να το φορέσετε επάνω από το μανίκι σας, τόσο για να δώσετε ένα πρωτότυπο twist όσο και για να το κάνετε να αναδειχτεί πολύ πιο εύκολα.

Gallery: Πώς μπορείτε να κάνετε layering με το ρολόι σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Η δεύτερη κίνηση που σας προτείνω είναι να επιλέξετε ankle boots - καλύτερα με block heels για να είστε safe με τον βροχερό καιρό, φορώντας από μέσα ένα ζευγάρι καλτσάκια τα οποία θα τα αφήσετε να φαίνονται από μέσα. Ειδικά αν είναι κάποιο πιο ιδιαίτερο ζευγάρι, για παράδειγμα απλι δαντέλα ή ακόμη και διχτυωτά, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο stylish.

Gallery: Τα καλτσάκια γίνονται το πιο stylish αξεσουάρ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

Have a nice Sunday!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss