Σήμερα φοράμε το χρώμα που μας κάνει πιο γοητευτικές

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Σήμερα φοράμε το χρώμα που μας κάνει πιο γοητευτικές

Συνήθως λέμε ότι υπάρχουν ορισμένα χρώματα που ταιριάζουν στην καθεμία μας, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας μας αλλά και το χρώμα των μαλλιών μας. Και ενώ αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα και μάλιστα δεν πρόκειται για το κλασικό μαύρο αλλά για  το κόκκινο.

Πόσα και πόσα δεν έχουμε γράψει φέτος για αυτό το χρώμα... Αυτή τη φλογερή απόχρωση που όπως έχει αποδείξει και επιστήμη είναι ό,τι πιο ελκυστικό στα μάτια του αντίθετου φύλου και η οποία μπορεί να αναβαθμίσει τα σύνολά μας και να δώσει μια νότα ζωντάνιας και σαγήνης στα looks μας, είτε σε μικρό βαθμό είτε σε μεγαλύτερο.

Αν το καλοσκεφτείτε, ενώ αρχικά μπορεί να θεωρείται κάπως τολμηρό για τα πρωινά μας σύνολα, αν φορεθεί σωστά και σε μία λογική δόση, είναι το κλειδί για να πάμε τα outfits μας σε άλλο επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Στη photo gallery μπορείτε να δείτε ορισμένες προτάσεις ως προς το πώς να το εντάξετε στα looks σας, είτε επιλέγοντας ρούχα σε αυτή την απόχρωση είτε βάζοντας πιο μικρές πινελιές από αυτό το χρώμα, που όμως είναι αρκετές για να χαρίσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:

5 χρώματα που ταιριάζουν τέλεια στις μελαχρινές

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss