Στη Νέα Υόρκη κάνουν αυτό το κόλπο με την τσάντα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Στη Νέα Υόρκη κάνουν αυτό το κόλπο με την τσάντα

Κάτι που μου αρέσει να τονίζω αρκετά συχνά είναι ότι απλά και μόνο με μία κίνηση, το ντύσιμό μας μπορεί να πάρει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και στιλ. 

love this reddish brown leather crossbody bag

Πολλές φορές δηλαδή αρκεί να δώσουμε ένα μικρό twist στο πώς φοράμε ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας, για να κερδίσουμε άμεσα πολλούς πόντους στιλ. Το πιο εύκολο item που μπορούμε να επιστρατεύσουμε για να κάνουμε το παραπάνω trick δεν είναι άλλο από την τσάντα μας, το αξεσουάρ που ολοκληρώνει δηλαδή το look μας και αλλάζει την εμάνισή μας ανάλογα με το πώς θα το φορέσουμε. 

Αυτή είναι η τσάντα της Meghan Markle που έκανε θραύση και την ψάχνουν όλες

Στη Νέα Υόρκη λοιπόν είδαμε να κάνουν ένα σχετικό κόλπο, το οποίο μάλιστα πριν λίγες μέρες έκανε ΚΑΙ η Meghan Markle. Αυτό δεν είναι άλλο από το να φοράμε τη shoulder bag μας, χιαστί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Τσάντες δηλαδή που δεν προορίζονται για να φοριούνται χιαστί αλλά για να τις περνάμε κανονικά στον ώμο. Αυτό άλλωστε είναι μια πανεύκολη κίνηση που γενικότερα τη βλέπουμε αρκετά στο Instagram και στο street style και ενώ είναι κάτι πολύ μικρό, μπορεί να κάνει το look μας αυτόματα πολύ πιο cool.

Διαβάστε ακόμα:
Το χρώμα που κάνει όλες τις τσάντες να δείχνουν πιο ακριβές

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss