Δοκιμάζουμε το κόλπο που κάνουν όλες στις street style φωτογραφίες

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 03 Μαρτίου 2018

Σάββατο 03 Μαρτίου 2018

Δοκιμάζουμε το κόλπο που κάνουν όλες στις street style φωτογραφίες

Ίσως εγώ να είμαι η τελευταία που θα μπορούσε να πείσει κάποια να βάλει λίγο χρωματάκι στα looks της, αφού είμαι θα έλεγα "ταγμένη" σε μια πολύ πιο γήινη παλέτα. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ και να αγνοήσω πόση θραύση μπορεί να δημιουργήσει μία χρωματιστή λεπτομέρεια, ακόμα και σε πολύ μικρή δόση.

Το βλέπουμε όχι μόνο γύρω μας αλλά και σε όλα τα fashion accounts που ακολουθούμε. Το να προσθέτεις μερικές λεπτομέρειες από έντονο χρώμα σε ένα πιο απλό ντύσιμο είναι πάντα το κλειδί για να εντυπωσιάσεις, ειδικά αν το κάνεις με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο: με το να ταιριάζεις χρωματικά όλα τα αξεσουάρ σου μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα την τσάντα με τα γάντια και τα καλτσάκια σου.

Mustard: Η fashionable λύση

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το παραπάνω κόλπο τώρα που περνάμε από τον χειμώνα προς την άνοιξη, μια άκρως stylish επιλογή είναι οι μουσταρδί αποχρώσεις. Μπορεί σαν όνομα να μη μας εμπνέει αλλά σαν χρώμα έχει ιδιαίτερο στιλ και δυναμική και γίνεται μια top επιλογή για να κάνουμε λίγο πιο vibrant τα χειμερινά μας σύνολα και να δώσουμε ένα πιο ανοιξιάτικο (όσο γίνεται) στίγμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos
 

Προτιμήστε να το συνδυάσετε με το διαχρονικό μαύρο χρώμα για μία δυνατή αντίθεση ή με τις γήινες αποχρώσεις για πιο ‘’ήσυχο’’ και κομψό στιλιστικό αποτέλεσμα. Για εσάς που διστάζετε την μονοχρωμία ενός μουσταρδί κομματιού, επιλέξτε το σε λεπτομέρειες και στα χειμωνιάτικα prints όπως στις ρίγες ή στα καρώ σχέδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss