Το Friday look για να πάμε από το γραφείο στη βόλτα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Το Friday look για να πάμε από το γραφείο στη βόλτα

Η Παρασκευή όπως όλες ξέρουμε εκτός από δουλειά και υποχρεώσεις, έχει και διασκέδαση στο πρόγραμμα! Μια βόλτα με τις φίλες μετά το γραφείο, μία έξοδος για ποτό χωρίς να μεσολαβήσει στάση στο σπίτι για αλλαγή outfit, πολλά είναι αυτά που μπορεί να τύχουν και εσείς να πρέπει να δείχνετε κομψές και chic με ό,τι φοράτε από το πρωί

Το ζητούμενο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να φοράμε σύνολα που με μία απλή κίνηση μπορούν να γίνουν από εντελώς πρωινά, λίγο πιο βραδινά και sexy. Κλειδί για να πετύχουμε κάτι τέτοιο είναι να επιλέξουμε το σύνολο που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και από πάνω να προσθέσουμε το κατεξοχήν business κομμάτι, που δεν είναι άλλο από ένα σακάκι, το οποίο είναι κατάλληλο να φορεθεί ακόμη και σε μια βραδινή έξοδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Τα blazers άλλωστε έχουμε ξαναπεί ότι είναι τα κομμάτια που μπορούμε να προσθέσουμε πάνω από οποιοδήποτε ντύσιμο και να το κάνουμε αυτόματα να δείχνει πιο professional, ιδανικό δηλαδή για το γραφείο, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα απλό τζιν από κάτω. Για λίγο πιο θηλυκό και sexy αποτέλεσμα βέβαια, μπορείτε να το φορέσετε με ένα πιο κοντό φόρεμα από μέσα ή με μία pencil φούστα και ένα lingerie top, για παράδειγμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss