Το ρούχο που χρειάζεστε αν ταξιδεύετε σήμερα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 06 Απριλίου 2018

Παρασκευή 06 Απριλίου 2018

Το ρούχο που χρειάζεστε αν ταξιδεύετε σήμερα

Αν ανήκετε στις τυχερές που θα φύγουν έστω και λίγο από την πόλη με αφορμή το Πάσχα, φαντάζομαι πως αυτό που σας απασχολεί είναι το κλασικό τι παίρνω μαζί/τι φοράω στο ταξίδι για να είμαι άνετη κτλ. Και αν θέλετε τη γνώμη μου, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, ειδικά για το ταξίδι, είναι να ποντάρετε σε κομμάτια πασπαρτού που μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας.

Ένα παράδειγμα είναι το denim jacket, ένα κομμάτι-κλειδί για σύνολα που αποπνέουν μια casual chic αύρα, ιδανικά για περιστάσεις όπως οι εκδρομές και οι βόλτες. Όπως είχαμε δει και πρόσφατα άλλωστε, είναι μία από τις τάσεις στο denim που πρόκειται να φορεθούν αρκετά φέτος - αν και το τζιν πουκάμισο ή jacket επανέρχεται κάθε χρόνο, για να λέμε την αλήθεια.

5 λόγοι για να αρχίσουμε τώρα να φοράμε αυτό το ρούχο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Φορέστε το πρωί κανονικά ως jacket επάνω από το outfit σας, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας που σίγουρα η θερμοκρασία θα έχει ανέβει μπορείτε κάλλιστα να το δέσετε στη μέση σας και να δώσετε έναν πιο casual αέρα στο look σας που θα θυμίζει και λίγο από 90s. Το βράδυ προτείνω να το φορέσετε είτε ριγμένο στους ώμους για το πιο cool αποτέλεσμα, είτε να υιοθετήσετε το στιλ που λανσάρεται τελευταία στο street style με όλα τα κορίτσια να το φοράνε με κατεβασμένους ώμους, για ένα ωραίο twist.

Να περάσετε υπέροχα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss