Το κόλπο που δεν κοστίζει τίποτα και αλλάζει όλο το ντύσιμο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Το κόλπο που δεν κοστίζει τίποτα και αλλάζει όλο το ντύσιμο

Αν με ρωτάτε, αυτό που θέλω όταν δεν έχω πολύ χρόνο για να ετοιμαστώ το πρωί ή πριν από κάποια έξοδο, είναι να κάνω μια ακριβώς κίνηση που θα κάνει το στιλ μου λίγο πιο cool, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσω κάτι έξτρα. Και για σήμερα σας το έχω βρει και μάλιστα ταιριάζει τέλεια και στην εποχή. 

Ποιο είναι αυτό; Το να σηκώνουμε ελαφρώς τα μανίκια της μπλούζας μας. Ναι, αυτή η κίνηση που δεν θα σας πάρει πάνω από μισό λεπτό, είναι ικανή να αλλάξει όλο το look σας, κάνοντάς το πολύ πιο ανοιξιάτικο αλλά και πολύ πιο laidback και χαλαρό. 

Δείτε στη gallery πόσο στιλ δίνουν τα γυρισμένα μανίκια

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Θα το έχετε δει σίγουρα να το κάνουν bloggers και influencers και να ποζάρουν με αυτόν τον αέρα του cool κοριτσιού που όλες θέλουμε, οπότε γιατί να μην το κάνουμε και εμείς;

EXTRA TIP

Αν θέλετε να το πάτε σε ακόμα πιο υψηλό level, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα μανίκια από το πανωφόρι σας, γυρίζοντάς τα προς τα πάνω και αφήνοντας να φαίνονται από μέσα τα μανίκια της μπλούζας που φοράτε. Ακόμα πιο ιδιαίτερο και δεν απαιτεί πολλά πράγματα ούτε κοστίζει τίποτα!

Μια ωραία επιλογή είτε για να δώσουμε ένα elegant twist στα πρωινά μας looks με τζιν είτε για πιο βραδινές εμφανίσεις που θέλουμε να έχουν αυτό το κάτι.

Φυσικά, αν δεν θέλετε να κάνετε το συγκεκριμένο trick με τη μπλούζα σας, μπορείτε πάντα να στραφείτε στην τεχνική του γυρισμένου ρεβέρ στο παντελόνι σας, είτε είναι τζιν είτε όχι. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss