Το σωστό παντελόνι για τις μέρες που βρέχει

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 07 Μαΐου 2018

Δευτέρα 07 Μαΐου 2018

Το σωστό παντελόνι για τις μέρες που βρέχει

Οι βροχές συνεχίζονται αλλά δεν μας πτοούν καθόλου, τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι του στιλ  - γιατί την καλοκαιρινή μας διάθεση όσο να 'ναι την επηρεάζουν κάπως. Σήμερα λοιπόν που ο βροχερός καιρός είναι ακόμα εδώ, καλό είναι να ποντάρετε στο σωστό κομμάτι που ούτε θα βραχεί περπατώντας ούτε θα σας αφήσει να κρυώσετε.

Τι φοράμε και τι αποφεύγουμε τις βροχερές μέρες

Φούστες και φορέματα δεν θα σας πρότεινα, καθώς στη βροχή δεν θα σας βολέψουν με το κοντό τους μήκος, το οποίο θα σας κάνει και να βραχείτε. Το ίδιο ισχύει και για τα shorts. Η πιο σωστή επιλογή είναι φυσικά τα παντελόνια αλλά με μια βασική λεπτομέρεια: το cropped τελείωμα.

Αυτό σημαίνει ότι είτε επιλέγετε από την αρχή ένα τζιν σε τέτοιο μήκος, λίγο πάνω από τον αστράγαλο δηλαδή, είτε κάνετε το all time αγαπημένο μας κόλπο του να γυρίσετε τα ρεβέρ. Έτσι και το cropped στιλ θα πετύχετε και θα αποφύγετε το να βραχεί το παντελόνι σας κι θα δώσετε έξτρα πόντους στιλ στο look σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δοκιμάστε το σήμερα και θα δείτε ότι θα σας βολέψει ιδιαίτερα. Παράλληλα, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery διάφορους τρόπους για να φορέσετε ένα cropped τζιν παντελόνι, είτε βρέχει είτε όχι!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss