3 τρόποι για να αναδείξετε περισσότερο το τζιν σας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

3 τρόποι για να αναδείξετε περισσότερο το τζιν σας

Το τζιν ανήκει στα πιο κλασικά και πολυφορεμένα κομμάτια, καλό είναι κάθε φορά να ψάχνουμε πώς θα γίνει να το αναδείξουμε ακόμα περισσότερο. Και σήμερα σας έχω τρεις προτάσεις.

Πρώτον, έχουμε το τοπ που μπορείτε να φορέσετε με το τζιν σας και που χαρίζει τον πιο ωραίο ανοιξιάτικο συνδυασμό. ΜΙλάω για οτιδήποτε με βολάν, κομμάτια που μαζί με τα denim pants δημιουργούν το πιο ρομαντικό look.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Δεύτερον, αντί για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που είναι μεν ό,τι πιο άνετο αλλά υπάρχουν σίγουρα και πιο θηλυκές επιλογές, συνδυάστε το τζιν σας με ένα ζευγάρι δίχρωμα mules, τα απόλυτα παπούτσια για φέτος που τα βλέπουμε κυριολεκτικά παντού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Τρίτον και τελευταίο, μην ξεχνάτε πως ακόμα και αν δεν διαθέτουμε αναλογίες μοντέλου, αλλά θέλουμε να κάνουμε τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο ψιλόλιγνη, ένα τζιν παντελόνι μπορεί να μας βοηθήσει εύκολα σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα ψηλόμεσο σχέδιο, (θα κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά) και να ολοκληρώσουμε με ένα πιο μακρύ σακάκι ή cardigan από πάνω ώστε να καλύψουμε το σημείο της περιφέρειας, εάν μας προβληματίζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss