Το tip που πρέπει να θυμόμαστε όταν φοράμε ψηλόμεσα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Το tip που πρέπει να θυμόμαστε όταν φοράμε ψηλόμεσα

Από παντελόνια μέχρι σορτς και φούστες, τα high-waisted κομμάτια τα αγαπάμε οι περισσότερες, γι' αυτό καλό είναι να γνωρίζουμε τον τρόπο να τα φοράμε σωστά. Τα high-waisted κομμάτια άλλωστε έχουν πάψει πια να μας φοβίζουν, από την άποψη πως δεν χρειάζεται να έχουμε πόδια μοντέλου για να μπορέσουμε να τα υποστηρίξουμε. 

Η καλύτερη λύση για να φαίνεται το ιδιαίτερο στιλ τους είναι φυσικά το να φοράμε το πουκάμισό ή τη μπλούζα μας μέσα από αυτά, σε στιλ tucked in εάν πρέπει να μιλήσουμε με ορολογία styling, ώστε τα ψηλόμεσα κομμάτια να μην καλύπτονται από τα tops μας, καθώς έτσι χάνεται και το νόημα.

Και μετά από αυτό το κόλπο που είναι και το πιο εύκολο, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος για να αναδεικνύετε στο έπακρο τα high-waisted παντελόνια και σορτς σας, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να τα φοράτε με tops που διαθέτουν cropped γραμμή, ώστε να μην "σκεπάζουν" το σημείο που ξεκινάει το ψηλόμεσο παντελόνι σας. Διαφορετικά θα κάνουμε τα πόδια και τον κορμό σας να δείχνουν δυσανάλογα μεταξύ τους και ακόμα και ύψος μοντέλου να έχετε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο κολακευτικό. 

Γιατί όλες χρειαζόμαστε ένα μαύρο cropped top;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Στην παραπάνω gallery μπορείτε μάλιστα να δείτε μερικά σύνολα με το κλασικό μαύρο cropped top το οποίο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και γενικά αλλά και πιο ειδικά, όπως στην προκειμένη περίπτωση με τα ψηλόμεσα ρούχα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss