7 βήματα για να στολίσετε το πιο ωραίο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

7 βήματα για να στολίσετε το πιο ωραίο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και όλοι μας σιγά-σιγά μπαίνουμε σε γιορτινούς ρυθμούς, σκεφτόμαστε τα δώρα που θα πάρουμε στην οικογένειά μας και στους φίλους μας αλλά και πώς θα φτιάξουμε το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο (και πρωτοχρονιάτικο) τραπέζι!

Επιλέξτε λευκό τραπεζομάντηλο. Το λευκό τραπεζομάντηλο είναι ιδανική επιλογή γιατί αποτελεί την τέλεια βάση για να διακοσμήσετε από πάνω σε ό,τι αποχρώσεις και στιλ θέλετε.

Τοποθετήστε στο κέντρο του τραπεζιού κεντρική διακόσμηση Ένα μεγάλο διακοσμητικό αντικείμενο θα κάνει το τραπέζι σας να δείχνει πιο γεμάτο και όμορφο. Μια όμορφη ιδέα για diy διακόσμηση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο μπολ ή βάζο με μανταρίνια μέσα στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κερί και μερικά κλαριά ελάτου.

Tip Μπορεί να μην αφορά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι αλλά συνδέεται έμμεσα με αυτό καθώς πολλοί από τους καλεσμένους σας θα επισκεφθούν κατά πάσα πιθανότητα το μπάνιο σας. Στολίστε λοιπόν το χαρτί υγείας με τον παρακάτω τρόπο για να δώσετε μια χριστουγεννιάτικη πινελιά και σε αυτόν τον χώρο του σπιτιού.

Δείτε τα υπόλοιπα στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

10 χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεν είναι ακριβώς δέντρα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss