Η Εύρηκα καλωσορίζει την άνοιξη

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η Εύρηκα καλωσορίζει την άνοιξη

Έφτασε η εποχή που η φύση ξαναγεννιέται και που εμείς ανανεωνόμαστε. Γιατί η μέρα μεγαλώνει και μας δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσουμε τις βόλτες έξω. Τα ηλιόλουστα Σαββατοκύριακα αρκούν για να φτιάξει η διάθεσή μας. Και οι θερμοκρασίες μας επιτρέπουν να ξαναβάλουμε τα πιο χρωματιστά ανοιξιάτικα ρούχα μας.

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και μία ευχάριστη έκπληξη. Η Εύρηκα, για άλλη μία φορά, καλωσορίζει την Άνοιξη με μία προσφορά γιορτή: 1+1 ΔΩΡΟ για όλα τα προϊόντα καθαριότητας και φροντίδας ρούχων! Έτσι, τα προϊόντα που εμπιστευόμαστε και αγαπάμε χρόνια τώρα: το Classic για αστραφτερά λευκά, το Bright για λαμπερά χρωματιστά, το Μασσαλίας για τις μοναδικές φυσικές καθαριστικές του ιδιότητες, το Black Care για τα πολύτιμα μαύρα μας, το Easy Iron για σιδέρωμα παιχνιδάκι και το Anti-Kalk για πλυντήριο σαν καινούργιο γίνονται… διπλά αγαπημένα. Για να επωφεληθούμε διπλά λοιπόν, τα αναζητάμε στα ράφια των super market. Τόσο απλά!

Η Εύρηκα φροντίζει όμως και για τον ελεύθερο χρόνο μας, τις ώρες της απόδρασης και του παιχνιδιού, με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης στο Facebook. Ένα παιχνίδι που χαρίζει super δώρα: προϊόντα καθαριότητας και φροντίδας ρούχων Εύρηκα και μία επιταγή 300€ για να ανανεώσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας! Η άνοιξη έφτασε και η ανανέωση είναι ένα κλικ μακριά σας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss