Μια φορά κι ένα καιρό δημιουργήθηκε το...Vinylize

Πέμπτη 05 Ιουνίου 2014

Πέμπτη 05 Ιουνίου 2014

Μια φορά κι ένα καιρό δημιουργήθηκε το...Vinylize

Μια φορά και ένα καιρό ένα σχεδιαστικό δίδυμο, σε ένα μικρό διαμέρισμα αποφάσισε πως οι τοίχοι του ήταν απλά πολύ βαρετοί. Την επόμενη ημέρα αποφάσισε να σχεδιάσει αυτοκόλλητα για να δώσει λίγο χρώμα και ζωντάνια! Έτσι δημιούργησε το Vinylize με αυτοκόλλητα ιδιαίτερα, μερικές φορές αναιδή αλλά πάντα με μεγάλη φαντασία και χιούμορ, με σκοπό να ομορφύνει, να χρωματίσει τους άσπρους και βαρετούς τοίχους.

doodle-paris-wall-sticker

Με τα αυτοκόλλητα του Vinylize, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας σε μερικά δευτερόλεπτα. Χωρίς άγχος, χωρίς DIY δεξιότητες, αφήστε κάτω τα σφυριά, απομακρυνθείτε από την εργαλειοθήκη και υιοθετήστε το μυστικό του Vinylize Wall Deco. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια και να αφαιρεθούν χωρίς να αφήσουν κόλλα ή να καταστρέψουν την επιφάνεια που εφαρμόστηκαν. Εάν τα βαρεθείτε απλά αφαιρέστε τα για να ανακτήσετε τους άσπρους τοίχους σας!

hanging-clothes-wall-sticker

Δώστε στον χώρο σας ένα ιδιαίτερο στιλ. Κολλήστε τα αυτοκόλλητα τοίχου σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως τοίχους, έπιπλα, παράθυρα, καθρέπτες και μεταμορφώστε τον χώρο σας σε δευτερόλεπτα, απλά με ένα αυτοκόλλητο!

Τα ιδιαίτερα αυτοκόλλητα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο Women in Action summer edition την 1η Ιουνίου στο Balux. Επίσης, μπορείτε να τα βρείτε και στο www.vinylize.gr, όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει με το χώρο σας.

Γραφεία: Ψαρρών 12, 15351, Παλλήνη, Αττική Email: info@vinylize.gr Τηλ.: 210 6033237

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss