Οι 6 κανόνες για ένα μικρό σπίτι

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Οι 6 κανόνες για ένα μικρό σπίτι

Η ζωή μέσα σε ένα μικρό σπίτι μπορεί να γίνει εξίσου ευχάριστη με αυτή σε ένα μεγαλύτερο από τη στιγμή που μπορεί κανείς να καλύψει όλες του τις ανάγκες. Γι αυτό και υπάρχουν 6 πολύτιμοι κανόνες οι οποίοι κάνουν ακόμη πιο ευχάριστη την καθημερινότητα μέσα σε αυτό.

  1. Τα πολλά αντικείμενα είναι περιττά. Ένα μικρό σπίτι χρειάζεται μόνο τα απαραίτητα. Επομένως διάφορες μινιατούρες, ή αμέτρητα βάζα και κεριά βγαίνουν εκτός παιχνιδιού.
  2. Όλα τα σπίτια πόσο μάλλον τα μικρά πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένα. Επομένως κάθε αντικείμενο πρέπει να έχει ένα σταθερό σημείο και η καθαριότητα να γίνεται με μία συγκεκριμένη σειρά.
  3. Μία εξαίρετη επιλογή για ένα μικρό σπίτι είναι τα έπιπλα με αποθηκευτικό χώρο ή με διπλή χρήση. π.χ. καναπές κρεβάτι, πτυσσόμενο τραπέζι κτλ).
  4. Οι τοίχοι δεν πρέπει να μένουν ανεκμετάλλευτοι. Τα ράφια ή οι γάντζοι βοηθούν να μένουν οργανωμένα μικρά αντικείμενα όπως πιάτα πετσέτες κτλ.
  5. Όσο πιο λιτά είναι τα έπιπλα που χρησιμοποιούνται στο decor τόσο πιο ανάλαφρος δείχνει ο χώρος.
  6. Τα μπαλκόνια ακόμα και τα πιο μικρά αξιοποιούνται. Ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, ένα μικρό τραπεζάκι με δύο σκαμπό μπορούν να θεωρηθούν ως extra χώρος.

More for you

 
 

Don't Miss