Αυτή είναι η πιο κιτς καλοκαιρινή διακόσμηση

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Αυτή είναι η πιο κιτς καλοκαιρινή διακόσμηση

Ναι, είναι καλοκαίρι και ναι, όλοι αναζητούμε στη διακόσμηση του σπιτιού μας να βάλουμε κάτι καλοκαιρινό, κάτι από θάλασσα, κάτι από την παραλία. Μήπως όμως στην υπερβολή της ανάγκης αυτής καμιά φορά μπορεί και να το παρακάνουμε; Δείτε μερικά τραγικά λάθη καλοκαιρινής διακόσμησης ως παραδείγματα προς αποφυγή.

Ολίγον τρομακτικό και αν αναλογιστεί κανείς όλα αυτά που εξέχουν ένας τραυματισμός θεωρείται σχεδόν βέβαιος ακόμη και ένα ποτήρι να πάει να ακουμπήσει κανείς με λίγη απροσεξία.

Είναι υπέροχο να βάζουμε μερικά κοχύλια στη διακόσμηση του σπιτιού και δε στην είσοδο αυτού για το καλοκαιρινό καλωσόρισμα κάθε φορά που μπαίνουμε σπίτι. Είναι υπέροχο, όμως, όταν αυτά βρίσκονται σε μικρή και περιορισμένη έκταση, όπως ένα καλάθι ή ένας δίσκος με αυτά. Δεν είναι ανάγκη όλο το έπιπλο της εισόδου να μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από το βυθό της θάλασσας μετά από αιώνες παραμονής εκεί.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss