Πώς θα κάνετε εύκολα το σπίτι σας πιο φωτεινό

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Πώς θα κάνετε εύκολα το σπίτι σας πιο φωτεινό

Οι μεγάλες ανακαινίσεις μπορεί να είναι πολύ ακριβές αλλά όταν το σπίτι σας είναι σκοτεινό κάτι πρέπει να κάνετε για να του δώσετε φως. Πέρα από το ότι δεν είναι όμορφο ένα σκοτεινό σπίτι, μπορεί να κάνει κακό και στην ψυχολογία σας. 

Έχοντας, λοιπόν, αυτό στο μυαλό σας καθώς και το γεγονός πως περνάτε πολύ χρόνο στο σπίτι σας, ο καλός φωτισμός πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε χωρίς να ξοδευτείτε με μια ανακαίνιση σύμφωνα με συμβουλές που σας δίνει ένας διάσημος διακοσμητής. 

Χρησιμοποιήστε διαφανή έπιπλα Το σαλόνι της φωτογραφίας είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα σκοτεινού δωματίου που φωτίστηκε με τη βοήθεια των επίπλων και της διακόσμησής του. Το πάτωμα είναι πολύ σκούρο και σκοτεινό. Επομένως φωτίστηκε με μια μεγάλη ασπρόμαυρη φωτογραφία, έναν σοφιστικέ γκρι καναπέ και λευκούς τοίχους. Οι λευκοί τοίχοι αντανακλούν το όποιο φυσικό φως του ήλιου μπαίνει στον χώρο. Επιπλέον, το τραπεζάκι με τα ράφια που επιλέχθηκε για το πλάι είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω της διαφάνειάς του. Τέλος, αν ο χώρος σας είναι σκοτεινός καλό είναι ο καναπές σας να απέχει λιγάκι από το πάτωμα έτσι ώστε να υπάρχει ελεύθερος χώρος από κάτω του. 

Bάλτε φυτά στον χώρο σας Καταρχάς, αν το σπίτι σας είναι σκοτεινό φωτίστε το βάφοντας τους τοίχους σας λευκούς. Επιπλέον μπορείτε να γεμίσετε τον χώρο σας με φυτά τα οποία θα προσθέσουν ακόμα περισσότερο φως στην σκοτεινιά του δωματίου σας. Βάλτε όσο πιο μεγάλα φυτά γίνεται στον χώρο σας και χρησιμοποιήστε λευκές γλάστρες για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss