Τα 5 αντικείμενα που θα κάνουν το σπίτι σας πιο "ενήλικο"

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Τα 5 αντικείμενα που θα κάνουν το σπίτι σας πιο "ενήλικο"

Δεν έχει σημασία αν μένετε ακόμη στο φοιτητικό σας σπίτι, στο πατρικό σας ή μόλις αγοράσατε το δικό σας χώρο. Σημασία έχει ότι όσο περνάνε τα χρόνια πάντα θέλουμε να βρίσκουμε τρόπους για να κάνουμε το περιβάλλον μας να δείχνει κάπως πιο ενήλικο και μοντέρνο, ειδικά όταν δεν είναι και πολύ δύσκολο να το πετύχουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 5 στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να το καταφέρετε, ώστε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας και να δώσετε λίγο πιο ώριμα και σοφιστικέ vibes.

Ένα μεγάλο κρεβάτι. Μπορεί στα νεανικά χρόνια όλες να προτιμούμε μονό ή ημίδιπλο κρεβάτι, όσο μεγαλώνουμε όμως, ένα kingsize κρεβάτι μας χαρίζει ακόμα πιο ποιοτικό ύπνο.

Μία καλή μηχανή καφέ. Απαραίτητη για το πρωινό ξύπνημα, ιδανική για να κάνετε οικονομία και ωραία λύση για να δημιουργήσετε μία cozy γωνία που θα μαζεύεστε με τις φίλες σας.

Ένα σωστό έπιπλο για να κάθεστε. Όχι ένα κρεβάτι που γίνεται καναπές, αλλά έναν καναπέ που θα σας εμπνέει να καλείτε φίλους και να περνάτε ώρες στο καθιστικό.

Έναν σωστό καθρέφτη. Συνώνυμο δηλαδή της περιποιημένης εμφάνισης όταν βγαίνετε έξω. Μικρότερες μπορεί να κοιταζόμασταν ακόμα και στον καθρέφτη του ασανσέρ που λέει ο λόγος, μεγαλώνοντας όμως αλλάζουν τα πράγματα.

Φώτα που αναδεικνύουν τον χώρο. Ωραία τα πολύχρωμα και εκκεντρικά φωτιστικά αλλά ένα πιο grown up σπίτι απαιτεί και λίγο πιο μινιμαλιστική προσέγγιση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss