Πώς να κάνετε τη μετακόμιση εύκολη υπόθεση

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Πώς να κάνετε τη μετακόμιση εύκολη υπόθεση

Κάθε Αύγουστο και Σεπτέμβριο οι πόλεις με ακαδημαϊκά ιδρύματα δέχονται νεοαφιχθέντες φοιτητές. Είναι η στιγμή που οι περισσότεροι νέοι περιμένουν με αγωνία να ζήσουν για πρώτη φορά ανεξάρτητοι. Είναι η στιγμή όπου πακετάρετε τα πράγματά σας και είστε έτοιμοι να αποκτήσετε νέες αναμνήσεις που κακά τα ψέματα θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας.      

Όμως πριν πατήσετε το πόδι σας στο χαλάκι του νέου σας σπιτιού, έχετε να κάνετε μια μετακόμιση. Και εκεί που η χαρά κορυφώνεται, το άγχος και η κούραση έρχονται να σας χαλάσουν τη διάθεση, διότι η μετακόμιση δεν είναι απλώς η διαδικασία του πακεταρίσματος, αλλά περιλαμβάνει και τη μετάβαση στο νέο σπίτι. Η καλή οργάνωση και η προνοητικότητα είναι το νούμερο ένα όταν ετοιμάζεστε να μετακομίσετε, αφού θα σας γλυτώσουν από κόπο και άγχος. Όμως πλέον έχετε ένα νέο σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνετε για να αλλάξετε σπίτι. Και δεν είναι άλλος από την υπηρεσία Avis Van Rental η οποία κάνει τη μετακόμιση ακόμη πιο εύκολη. Συγκεκριμένη η υπηρεσία Van Rental της Avis σας παρέχει την ευκαιρία να μεταφέρετε τα πράγματά σας με ένα επαγγελματικό όχημα που μπορείτε να νοικιάσετε ακόμα και για μια ημέρα χωρίς να χρειάζεστε επαγγελματικό δίπλωμα.

Επιλέξτε το Van που σας ταιριάζει από ένα στόλο με 3 διαφορετικές κατηγορίες και πργραμματίστε τη μετακόμιση σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς να νιώθετε ότι κουβαλάτε ένα ολόκληρο σπίτι στην πλάτη σας.

Για μια ακόμα φορά η Avis στοχεύει  στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας και σας παρέχει τη δυνατότητα να σχεδιάζετε τη διαδρομή σας με τις καλύτερες τιμές, κάνοντας όσες στάσεις θέλετε.

More for you

 
 

Don't Miss