Οι πιο ωραίες τάσεις στη διακόσμηση τοίχου για το φθινόπωρο

Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017

Οι πιο ωραίες τάσεις στη διακόσμηση τοίχου για το φθινόπωρο

Μπορεί ακόμα να είμαστε στη μέση του καλοκαιριού αλλά εμάς (φανατικοί με τη διακόσμηση) το μυαλό μας τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και ήδη σκεφτόμαστε και οραματιζόμαστε πώς θα θέλαμε να είναι το σπίτι μας την επόμενη σεζόν. 

Είναι γεγονός, άλλωστε, πως πλέον η διακόσμηση είναι ένας τομέας με πολύ οικονομικές επιλογές και εκπληκτικές εναλλακτικές λύσεις με χαμηλό budget. Όλα ξεκινάνε, λοιπόν, από τους τοίχους του σπιτιού και σας έχουμε τις πιο μεγάλες τάσεις για να ανανεώσετε τον χώρο σας εύκολα και γρήγορα.

Μεγάλα έργα τέχνης και δραματικότητα Πάρτε έναν μεγάλο καμβά και δημιουργήστε μόνοι σας ένα υπέροχο έργο τέχνης. Βάλτε χρώμα και κρεμάστε το στην τραπεζαρία σας. Αμέσως όλος ο τοίχος θα μεταμορφωθεί και ο χώρος σας θα ανανεωθεί. Συνδυάστε το αφηρημένο έργο σας με ένα εντυπωσιακό-δραματικό φωτιστικό και έτσι εύκολα θα έχετε δώσει εντελώς άλλο ύφος στην τραπεζαρία σας.

Προσωποποιημένες galleries τοίχου Οι galleries τοίχου είναι τάση εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα πέρυσι αυτό το τρεντ είχε αρχίσει να εξασθενεί. Φέτος επιστρέφει δυναμικά και αλλάζει ελαφρώς ύφος. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, χρησιμοποιώντας τα σωστά έργα τέχνης ο τοίχος δείχνει υπέροχος και γεμάτος ένταση. Προσπαθήστε να βάλετε κάδρα πιο προσωποποιημένα που να εκφράζουν τις προσωπικά σας πιστεύω και αμέσως θα δώσετε πολύ χαρακτήρα στον χώρο σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss